Actionpoker 100% max. 2500 usd

 

Actionpokerin kanssa samassa verkossa on mm. tigerpoker. Pelejä on kohtuullisesti käynnissä,turnaustarjonta ei ole kovin erikoinen.

Suurin osa pelaajista tulee USA:sta ja Kanadasta. Pohjois-Amerikkalainen pelityyli poikkeaa varsin paljon Scandinaavisesta pelityylistä. Varaudu siihen että pöydissä bluffataan paljon ja peli on muutenkin paljon aktiivisempaa kuin mihin olet ehkä tottunut. Lähes kaikista pöydistä löytyy yleensä pari aggressiivista pelaajaa jotka ottelevat melkein jokaisesta potista.

Täältä löydät netin löysimmät NL200 ja NL300 full-ring pöydät joissa toimintaa riittää ja floppiprosentit pyörivät 40% hujakoilla. Parhaat pelit alkavat suomen aikaa noin illalla klo 20-21 ja kestävät aina seuraavaan aamupäivään saakka. Iltapäivisin saitilta ei pelejä juurikaan löydy.

Pokerisofta on kohtuullinen. Useampaa pöytää samaan aikaan pelattaessa on softassa muutama ärsyttävä piirre. Esim. vaikka olet jo foldannut kätesi tietyssä pöydässä pomppaa pöytä siitä huolimatta esiin . Tämä tuo turhaa kiirettä pelaamiseen – et voi rauhassa keskittyä vain niihin pöytiin joissa olet vielä jaossa mukana.

Bonus on pelattavissa erittäin helposti ja nopeasti. Jokaista bonusdollaria kohden tarvitset 12 pistettä. Jokaista maksamaasi 10 centtiä reikkiä vastaan saat yhden pisteen. Bonus maksetaan kerralla, osittaisia bonuksia ei makseta. Aikaa bonuksen pelaamiseen on 45 päivää. Bonus vastaa käytännössä n.80% rakebackia! Reload bonuksia on tarjolla lähes koko ajan.

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

2. Mene peliyhtiön sivuille tästä bannerista:

3. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili

4. Tee talletus.

5. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *