Arbitraasi vedonlyönti – riskitön tapa ansaita?

 

Sana arbitraasi tarkoittaa riskitöntä voittoa. Tällaisia kohteita löytyy vedonlyönnistä päivittäin, joita arbitraasivedonlyöntiin erikoistuneet hyödyntävät. Yksinkertaisin esimerkki on löytää kahden lopputuloksen (esim. tennis) otteluun A vs. B molemmille kertoimen, joka on suurempi kuin kaksi. Jos löydät kahdelta eri vedonlyöntitoimistolta kertoimen 2,05 ja panostat molempiin 100 €, saat takaisin 205 € lopputuloksesta huolimatta.

Yhdestä kohteesta saa yleensä tuottoa 0,5 – 2 %. Kuukaudessa on mahdollista päästä yli 30 % tuottoihin. Vedonlyönnissä arbitraasista puhuttaessa ei voi kuitenkaan puhua riskittömästä vedosta. Arbitraasiin liittyy monta riskiä eikä arbitraasivedonlyönti ole aina välttämättä ruusuilla tanssimista.

Alkuun pääsee, kun tallettaa muutamalle vedonlyöntisivustolle vähintään sata euroa. Etukäteen kannattaa ottaa selvää, mitkä sivustot tarjoavat yleensä suurimmat kertoimet. Näitä ovat mm. Pinnacle Sports, 10bet, Betfair ja 188bet. Kannattaa hyödyntää vain varmasti luotettavia sivustoja. Seuraavaksi on etsittävä kohteita, joista saa tehtyä arbitraasin. Monilla sivustoilla ilmoitetaan arbitraasikohteista, mutta parhaimpaan tulokseen pääsee, kun on käytössä erillinen ohjelma, joka etsii kohteita.

Suurin riski arbitraasivedosta syntyy, kun joku vedonlyöntisivusto peruu kohteen ja palauttaa panokset pelaajalle. Tällöin vedonlyöjälle jää kannettavaksi suuri riski, koska toisella sivustolla kohde jää voimaan. Vedonlyöntisivusto voi perua kohteen, mikäli se katsoo tarjonneensa liian suurta kerrointa. Yleensä kohteeseen on panostettu paljon eikä sivusto halua kantaa niin suurta riskiä. Yleisin toimenpide, jonka sivusto tekee on pienentää kerrointa ja jättää jo lyödyt vedot voitmaan. Kannattaa olla varovainen kohteiden kanssa, jossa näyttää, että vedonlyöntisivusto on tehnyt todennäköisesti inhimillisen virheen antaessaan kertoimen.

“Varmaan” vetoon liittyy myös muita negatiivisia puolia. Kun kassa karttuu, eivät kaikki vedonlyöntitoimistot hyväksy suuria panoksia kohteisiin.

Arbitraasivedonlyönti tarjoaa pitkäjänteiselle puurtajalle hyvät mahdollisuudet tehdä erinomaista tuottoa, kunhan hyväksyy ja pyrkii välttämään siihen liittyviä riskejä. On syytä aloittaa pienellä, koska alussa on altis virheille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *