Bestpoker 500% max.$1200

 

Yleistä

Bestpoker.com on saitti jossa todella yritetään saada pelaajat viihtymään-täältä löytyy jopa neljä radiokanavaa joista voi valita taustamusiikit pelisessioon. Bestpoker tarjoaa hyvät bonukset ja toimivan VIP club systeemin VIP shoppeineen ja bonuksineen. Bestpoker.com Ltd on rekisteröity Kyprokselle ja se toimii Kahnawake gaming comissionin lisenssillä.

Ongamen pokeriverkko on yksi vilkkaimmista pelipaikoista ja pelaajista ei todellakaan ole pulaa. Käteispelejä ja turnauksia on joka lähtöön. Texas Holdemin ohella myös Omahassa riittää toimintaa.

Pokerisofta

Ongamen ohjelmisto on hyvä ja erittäin monipuolinen. Voit käyttää avattaria tai kytkeä ne pois päältä. Pelaajakohtaiset muistiinpanot ja pelaajien merkitseminen eri väreillä ovat mukavia lisäominaisuuksia.

Pieni miinus tulee pokeriaulasta josta on hiukan hankala valita haluamansa pöydät. Pöytien tilastot ovat kyllä käytössä mutta näet esim. floppiprosentin vasta kun valitset tietyn pöydän. Pöytien keskinäinen vertailu on siis turhan hankalaa.

Harvoja pokeriohjelmistoja joita pelaajan ei ole pakko ladata koneelleen sillä käytössa on myös flash-versio.

Rahaliikenne

Talletusvaihtoehtoja ei ole kovin runsaasti mutta useimmile kuitenkin riittävästi:Neteller, Visa, MasterCard ja pankkisiirto.

Kotiutukset hoituvat normaalisti eli Neteller tipahtaa tilille seuraavana arkipäivänä, VISA ja pankkisiirto kestävät sitten jo muutamia päiviä. Kotiutuksista ei peritä kuluja.

Asiakaspalvelu

Asialliset tukipalvelut saat tarvittaessa 24/7 sähköpostilla, live-chatilla tai puhelimitse englanniksi.

Bonukset

BestPoker tarjoaa kolme erinomaista sign-up bonusta:

100% max. $100 10 PP / $1 bonus, maksetaan kerralla, aikaa pelata 30 päivää. Bonuskoodi: ibon100

300% max. $600 10 PP / $1 bonus, maksetaan kerralla., aikaa pelata 45 päivää. Bonuskoodi: ibon600

500% max. $1200 11 PP / $1 bonus, maksetaan kerralla., aikaa pelata 60 päivää. Bonuskoodi: ibon1200

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Luo pelitili

3. Tee talletus-käytä valitsemaasi bonuskoodia

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *