Betfair arvostelu

 

Yleistä

Betfair aloitti toimintansa kesäkuussa vuonna 2000 ja on kasvanut Ison-Britannian suurimmaksi online-vedonlyöntiyritykseksi, jonka vedonlyöntivaihto on kuuden vuoden toiminnan jälkeen maailman suurin. Betfairilla on yli 100.000 aktiivista asiakasta, ja sen liikevaihto ylittää 50 miljoonaa puntaa viikossa.

Betfair.com toimii siis EU-alueella ja suomalainen pankkitilikin löytyy SEB-pankista. Betfair liittyi kesällä 2010 Ongamen pokeriverkkoon, joten sinne ei saa enää varsinaisia rakeback-sopimuksia.

Ohjelmisto & Verkko

Ongamen ohjelmisto on hyvä ja erittäin monipuolinen. Voit käyttää avattaria tai kytkeä ne pois päältä. Pelaajakohtaiset muistiinpanot ja pelaajien merkitseminen eri väreillä ovat mukavia lisäominaisuuksia. Miinus tulee pokeriservereiden välillä tapahtuvasta hyytymisestä.

Pieni miinus tulee myös pokeriaulasta josta on hiukan hankala valita haluamansa pöydät. Pöytien tilastot ovat kyllä käytössä, mutta näet esim. floppiprosentin vasta kun valitset tietyn pöydän. Pöytien keskinäinen vertailu on siis turhan hankalaa. Viimeisin päivitys paransi tilannetta huomattavasti mutta pokeriaula on edelleenkin pikkuisen sekava ja hidas.

Harvoja pokeriohjelmistoja joita pelaajan ei ole pakko ladata koneelleen, sillä käytössa on myös flash-versio.

Pelitarjonta on monipuolinen: Texas Holdem, Omaha, Omaha H/L, 7 Card Stud, Razz ja sekapelit (HORSE jne.)

Rahaliikenne

Talletukset hoituvat tavanomaisin vaihtoehdoin:Neteller, Moneybookers, Visa, Mastercard, Click2pay, pankkitili

Sujuvat kotiutukset:Neteller,pankkitili, Moneybookers, shekki, Clic2pay. Kotiutuksissa ei ole ongelmia ja ne hoituvat poikkeuksellisen nopeasti.

Asiakaspalvelu

Erittäin asialliset tukipalvelut saat tarvittaessa suomeksi live-chatilla, sähköpostilla tai puhelimitse.
Asiakaspalvelu

Betfairin asiakaspalvelu palvelee suomen kielellä maanantaista perjantaihin klo 11.00 – 19.30 välisenä aikana numerossa: 0800 113 608. Tuen saat kiinni myös sähköpostilla.

Maksuliikenne

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat kaikilla tavanomaisilla välineillä Netelleristä suomalaiseen pankkitlliin. Talletukset eivät ole ilmaisia esim. Neteller talletuksesta peritään 1,5% maksu. Kotiutukset ovat toisaalta maksuttomia.

Bonus

Katso sivun alalaidasta

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili

3. Tee talletus ja käytä bonuskoodia.

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *