Betfair Poker rakeback 30%+100% max.600 usd

 

Yleistä

Betfair aloitti toimintansa kesäkuussa vuonna 2000 ja on kasvanut Ison-Britannian suurimmaksi online-vedonlyöntiyritykseksi, jonka vedonlyöntivaihto on kuuden vuoden toiminnan jälkeen maailman suurin. Betfairilla on yli 100.000 aktiivista asiakasta, ja sen liikevaihto ylittää 50 miljoonaa puntaa viikossa. (wikipedia)

Betfair.com toimii siis EU-alueella ja suomalainen pankkitilikin löytyy SEB-pankista.

Pelitarjonta

Käteispöytiä on itsenäiseksi pokerisaitiksi käynnissä ihan mukavasti. Pelaajat tulevat suurelta osin vedonlyönnin puolelta ja se näkyy pelien löysyytenä. Myös pienehköjä turnauksia pyörii koko ajan ja ne keräävät yllättävän paljon pelaajia.

Pelit keskittyvät lähinnä Texasin no-limit pöytiin.

Pokerisofta

Betfair osti Poker Champsin 2006 ja siirtyi samalla käyttämään aikaisemmin Champsin käytössä ollutta pokerisoftaa. Pokeriaula on selkeä ja pöytien tiedot mm. foppiprosentit on helposti nähtävissä. Mutta miksi monille pokerisoftan tekijöille on ylivoimaista pistää sitä pikkuista ruutua näkyviin mistä voisi helposti nähdä oman pokeritilin saldon?

Useammankin pöydän pelaaminen samaan aikaan käy Betfairilla kätevästi ja softa on selvästi ajateltu juuri multitablaajille. Pientä totuttelua vaatii yleisestä poikkeava layout – esim. check/raise/fold painikkeet eivät ole pöydän alla vaan sen oikealla puolella. Erinomainen yksityiskohta on sekunteina näytettävä jäljellä oleva harkinta-aika.

Asiakaspalvelu

Betfairin asiakaspalvelu palvelee suomen kielellä maanantaista perjantaihin klo 11.00 – 19.30 välisenä aikana numerossa: 0800 113 608. Tuen saat kiinni myös sähköpostilla.

Maksuliikenne

Talletukset ja kotiutukset onnistuvat kaikilla tavanomaisilla välineillä Netelleristä suomalaiseen pankkitlliin. Talletukset eivät ole ilmaisia esim. Neteller talletuksesta peritään 1,5% maksu. Kotiutukset ovat toisaalta maksuttomia.

Rakeback 30%

30% rakeback tilitetään aina seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla suoraan pelitileille. Betfair vähentää ennen rakebackin laskemista raketuotosta 5% markkinointikulut sekä rahansiirtokustannukset. Ei siis kannata turhaan kotiutella ja talletella – se vähentää rakeback maksujasi.

Bonus

$600 bonuskoodi: BFP600 Bonus vapautuu $10 erissä 400 Betfair pistettä kohden. Bonus maksetaan pelitilillesi aina keskiviikkoisin. Bonuksen pelaamiseen on aikaa 60 päivää alkaen ensimmäisestä pelatusta kädestä. Pelaaminen tulee aloittaa 30 päivän sisällä rekisteröitymisestä.

Kuinka saan rakebackin ja bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä ja olet automaattisesti mukana rakeback ohjelmassa.

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili

3. Tee talletus.

4. Aloita pelaaminen

5. Voit lähettää pelaajanimesi sähköpostilla jos haluat vahvistuksen rakebackin rekisteröitymisestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *