Betfairilla mm. Blackjackissa ja ruletissa palautusprosentti on 100%.

Betfairilla mm. Blackjackissa ja ruletissa palautusprosentti on 100%.

Betfairin kasino on ainoa maailmassa, joka tarjoaa muutamia suosituimpia pelejä, joissa ei ole talon etua lainkaan! Koska talon etua ei ole, voit yhtä hyvin voittaa talon kuin hävitä sille. Jos kuulut kategoriaan “hakkaan aina muutaman euron kauppareissulla pelikoneeseen”, niin kannattaa hakata mieluummin Betfairilla. Alla on pelit, joita Betfair tarjoaa ilman talon etua.

1. Zero Ruletti. Pelistä on poistettu kokonaan nolla. Jos olet ruletin ystävä, kannattaa pyörittää rullaa Betfairin Zero ruletissa.

2. Zero Blackjack. Sääntöjä on muutettu pelaajan eduksi. Jos saat blackjackin, jossa on molemmat kortit samaa maata, saat kaksinkertaisen voiton (normaalisti 1,5 kertainen) sekä kaksinkertainen voitto myös viiden kortin blackjackista. Jotta pelissä ei ole talon etua, sinun on tiedettävä miten peliä pelata optimaalisella strategialla. Sen voit tarkistaa tästä.

3. Zero Jacks or Better (video pokeri). Kuningasvärisuoran voitonmaksu on 976 kertainen panokseen nähden. Päihittää siis kirkkaasti RAY:n pelikoneet. Tarvitset tähän peliin myös optimaalisen strategian, jonka saat katsottua tästä.

4. Zero Baccarat. Pankin komissio on pienentynyt normaalista 2,75 %:iin (norm. 5 %). Optimaalinen strategia on panostaa pankille.Rekisteröidy Betfairille tänään ja aloita pelaaminen!

Rekisteröidy Betfairille tänään ja aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *