Betfred Arvostelu

 

Yleistä

BetFred perustettiin jo vuonna 1967 ja se on yksi tunnetuimmista englantilaisista vedonlyöntitoimistoista, työntekijöitäkin on yli 2500. BetFred toimii englantilaisella eli EU-lisenssillä, joten voitot ovat verottomia. BetFred markkinoi itseään bonuskuninkaana eikä turhaan – pokeri bonus on iPokerin verkon paras (vastaava bonus löytyy vain Titan Pokerilta).

Pelitarjonta

BetFred kuluu iPokerin verkkoon yhdessä esim. Titan Pokerin ja CDPokerin kanssa. iPokerin verkko on Tainin ja Tribecan siihen yhdistymisen jälkeen nettipokerin suurimpia ja pelitarjonta on loistava. Pelaajien taso ei aina päätä huimaa ja tämä onkin yksi parhaimmista pokeriverkoista jos etsit löysiä pelejäja huonoja pokerinpelaajia.

Turnaustarjonta on erittäin hyvä ja monipuolinen-paljon hyviä takuupottiturnauksia, joissa palkintosummiin nähden vähän pelaajia.

Pokerisofta

Playtechin ohjelmisto on yksi nettipokerin parhaista, hyvä grafiikka ja riittävät tilastot. Pelaajakohtaiset muistiinpanot on helppo tehdä ja voit myös merkitä “kaverisi”. Mitään selkeitä puutteita ohjelmasta ei löydy. Pokeriaula on selkeä ja löydät nopeasti haluamasi pöydät. BetFredin nettisivut ovat varsin sekavan näköiset mutta älä anna sen häiritä – kaikki toimii sujuvasti.

Asiakaspalvelu

Kuten suurelta yhtiöltä voi odottaakin, asiakaspalvelu on ammattimaisesti järjestetty ja asiantunteva. Tukipalvelut saat 24/7 live-chattina, puhelimitse tai sähköpostilla.

Rahaliikenne

Talletukset ja kotiutukset hoituvat nopeasti ja ilman ongelmia. Maksuväline- valikoima on hyvin tavallinen; luottokortit, Neteller, Moneybookers ja pankkisiirto. Fedex ja MyCitadel taitavat olla suomalaisilla harvemmin käytössä. Moneybookersilla kotiutukset aina maksuttomia, Netellerillä yksi maksuton kotiutus / 28 päivää.

Bonus

BetFredin sign-up bonus on iPokerin verkon paras; 100% max. $2000 vapautuu poikkeuksellisen nopeasti: $10 bonusta vapautuu pelitilillesi aina kun olet saanut kokoon 500 pistettä.

Tämä on lähes kaksi kertaa nopeammin kuin yleensä iPokerin saittien bonukset. Bonuskoodeja ei tarvita.

Pisteitä kertyy jokaisesta reikatusta jaosta vaikka et olisikaan maksanut rahaa pottiin. Pisteitä saat siis nopeasti ja tämä onkin yksi nettipokerin helpoimmin ja nopeimmin pelattavista bonuksista.

VIP

BetFredin VIP-ohjelma on moniportainen ja kaikki pelaajat ovat siinä mukana automaattisesti. Pelaaja aloittaa Iron-tasolta, muut tasot ovat: Bronze, Silver, Gold ja Diamond. Mitä enemmän pelaajapisteitä keräät, sen korkeammalle tasolle pääset. Voit vaihtaa pelaajapisteitä rahaksi ja osallistua tasosi mukaisiin freeroll-turnauksiin. Esim. Gold- tasolle pääse helposti ja saat pelaajapisteistäsi silloin jo $200 kuukaudessa…

Kuinka saan bonukset ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Lataa pokeriohjelma ja luo pelitili

3. Tee talletus, bonuskoodeja ei tarvita.

4. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *