BetOnBet 30 % + $500 bonus

 

BetOnBet on yksi tunnetuimmista Prima ( microgaming )- verkon pelisaiteista. BetOnBet on täyden palvelun vakavarainen suuri vedonlyöntitoimisto jossa voit pokerin lisäksi pelata casinopelejä sekä lyödä vetoa urheilutapahtumista.

Microgamingin pokerisofta on hiukan tylsän näköinen mutta erittäin hyvin ja luotettavasti toimiva ja siitä löytyvät kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Verkko on pelaajamääriltään yksi suurimmista ja pelejä on tarjolla varmasti riittävästi.

BetOnBetilla on tarjolla paljon hyviä added-money ja freeroll turnauksia sekä muita lisäpromoja. Joka maanantai $1000 freeroll johon osallistuminen vaatii vain 100 reikatun käden pelaamista edellisellä viikolla.

30% VIP loyalty bonus on tällä hetkellä korkein sallittu microgamingin verkkoon. 30% tuottamastasi rakesta takaisin ja lisäksi saat ensitalletusbonuksen jota ei vahennetä rakebackista.

$500 Bonus vaatii 20 pistettä yhtä bonusdollaria kohden. Esim. $100 bonus vaatii 2000 pistettä. Aikaa vaadittavien pisteiden saamiseen on 60 päivää. Bonus maksetaan kerralla pelitilillesi heti kun olet saanut tarvittavan pistemäärän kerätyksi.

30%VIP ja talletusbonus yhdessä palauttavat yli 60% maksamastasi rakesta.

BetOnBet maksaa 30% VIP bonuksen suoraan pelitillesi kuun 1.päivänä. Voit myös nostaa sen aina halutessasi-käy BetOnBetilla kohdassa oma sivu ja etsi sieltä kohta VIP.

Kuinka saan CashBack sopimuksen ?

Jos olet aikaisemmin käynyt ko. pokeriyhtiön sivuilla poista evästeet: Internet selain/työkalut/internet asetukset/poista evästeet

1. Mene peliyhtiön sivuille tästä linkistä

2. Avaa pelitili ja käytä referral koodia: 5171

3. Tee talletus pelitilillesi

4. Lataa pokeriohjelma ja siirrä rahaa pokeritilillesi.

5. Lähetä pelaajanimesi ja sähköpostiosoitteesi info (a) pokeribonus.fi

6. Aloita pelaaminen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *